Torsdag

Hejj förlåt för at jag inte har skrivit, har varit i Danmark och kom hem i förrigår natt. idag ska jag till stan och träffa min mormor med Hedda :) Sen kanske vi ska träffa en kille som heter ludde vette fan vem det är men men :p Nu har jag precis ätit middag, super gott, så pratar jag med Oscra om att jag ska bli anorexia (stavning) barn idag :) men vi vet att det aldrig kommer att hända men smalare ska jag bli utan tvekan. Måste duscha snart hörs sen. puss amanda

Seg, trött...

Hej nu sitter jag hos olivia vi har nyss smaskat is oss pannkakor (: Olivia gjorde dom asgoda :O Idag ska jag till stan med Hedda och träffa Krille (: när jag kommer hem måste jag packa för imorron måste jag upp jätte tidigt, ska till danmark :D <333 wihuuuu men bloggar senare (: 




puss amanda

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen efter lång tid och mitt internet funkar entligen igen!!!! Är med katja hehe vi har varit i tre dagar nu och haft as roligt. Idag har vi åkt tåg och bara flummat och Tea va också me :) Senare åkte vi till Trånkan och käkade middag hehe... Sen kom Hedda och Maru, hade skit roligt asso! SEn kom några skit störiga killar -.-' men vi hade roligt ändå.                                                        aja puss puss amanda


Helt slut...

Nu sitter jag hos min morbror och hans tjej med Olivia. Vi vaknade runt 10.30 nåt och fixade oss. Vi gick till Orminge centrum och handlade våfflor, grädde och sylt och cider (fläder). Sen gick vi hem till Olivia och lagade till våfflorna, dom blev fett goda asso... Blev as mätt. Sen gick vi till min morbror och hade roligt. Sen kom min mamma hit och lämnade pengar så gick ja och Olivia och svullade kebab =) Och nu så sitter vi här och kollar på nån bra film. Men hörs sen.


 Puzz Amanda

Hela natten lång

Nu sitter jag här vid Vendelas data och lyssnar på musik, smsar med Oscar. Vi typ bråkar lite och sånt men men... Idag har vi inte gjort så mycket vi vaknade typ runt 12.00. Vi fixade oss för att vi skulle dra till globen city. vendela skulle köpa en sak till sin mamma eftersom att hon fyllde år. Sen när vi kom hem så kollade vi på två filmer, dom va jätte bra. Den första hette '' The hills have eyes 2 '' den andra hette '' p.s i love you '' as sorglig men bra. Sen har vi inte gjort så mycket hehe... Nu ska vi typ logga ut från datan hörs imorron. 




 puss puss amanda

Nytt försök...

Nu är det så att jag har skapat en ny blogg för den andra gick inte så bra.  Men nu ska jag försöka på nytt och göra den mycket bättre än den förra. Desingen kommer senare, ska skriva oftare och skriva lite mer saker än om mitt vardagsliv.


                                                                     puss Amanda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0